Οι δρόμοι της καταιγίδας. - Γαλανού, Άννα (Διόπτρα, 2018)
Η Αριάδνη, με έναν ανυπολόγιστης αξίας θησαυρό στα χέρια της, επιστρέφει στον Χάνδακα. Οι καταστάσεις, όμως, που αντιμετωπίζει την οδηγούν στην απαξίωση και στην απομόνωση, ενώ μέρα τη μέρα νιώθει τον κλοιό των Ενετών να σφίγγει ολοένα και περισσότερο.