Η Θεσσαλονίκη με μοβ καφτάνι - Karakoyunlu, Yilmaz, 1936- (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνης, 2017)
Στο βιβλίο "Η Θεσσαλονίκη με μοβ καφτάνι" παρουσιάζονται, χωρίς μελοδραματισμούς και τραγικές περιγραφές, τα πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα που συνδέονται με την ανταλλαγή των πληθυσμών μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.