Ίκαρος Ποντίκαρος : αυτή είναι η ιστορία του Ίκαρου Ποντίκαρου ενός ποντικιού που κάποτε πίστεψε πως θ' αλλάξει τον κόσμο - Ιεροπούλου, Εύα (Επόμενος Σταθμός, 2018)
Ίκαρος Ποντίκαρος. Ο ποντικός που ονειρεύτηκε πως θ' αλλάξει τον κόσμο. Χρόνια ολόκληρα η γενιά των ποντικών προσπαθεί να απαλλαγεί από τον φοβερό της εχθρό, τη γάτα. Δεκάδες ποντίκια γενναία, έξυπνα, μαχητικά, και πονηρά έχουν προσπαθήσει να τα βάλουν με τη γάτα, μα κανένα, μέχρι σήμερα, δεν τα έχει καταφέρει. Και να που έρχεται ξαφνικά ο μικρούλης Ίκαρος Ποντίκαρος με ένα νέο, μεγαλοφυές σχέδιο! Άραγε θα τα καταφέρει; Θα μπορέσει να νικήσει τη γάτα; Θα γίνει ο Ίκαρος Ποντίκαρος, ο ποντικός που θα αλλάξει τον κόσμο;