Ο Αγησίλαγος - Μπασλάμ, Δημήτρης, 1967- (Επόμενος Σταθμός, 2019)
Τι κοινό έχουν ένα πιάτο ζεστή σουσαμόσουπα, η δίαιτα του Μάκη του ιπποπόταμου, η συνταγή ενός πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό, ένα δέντρο που τραγουδάει, το αναψυκτικό της καμήλας με τα δύο μπικίνι, και τα γυαλιστερά λουστρίνια του ασβού; Τον κύριο Αγησίλαγο που ένα πρωί απλά... ξύπνησε με μαγουλάδες.