Η ωραία νυσταγμένη - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Άνω κάτω παραμύθια, 2019)
Μετά τo παγκόσμιο μπεστ σέλερ "Τα Τρία Μικρά Λυκάκια" "ο μετρ του χιούμορ και των ανατροπών", όπως έχει αποκαλέσει τον Ευγένιο Τριβιζά το διεθνές περιοδικό Bookbird, μας καλεί να απολαύσουμε νέες σπαρταριστές εκδοχές κλασικών παραμυθιών.Από τις εφτά προσκλήσεις για τα βαφτίσια της πριγκίπισσας Δουλτσιμπέλας που στέλνει με ταχυδρομικά περιστέρια σε εφτά νεράιδες η βασιλική οικογένεια της Θουριγγίας, μόνο οι έξι φτάνουν στον προορισμό τους.Η έβδομη πρόσκληση καταλήγει σ’ ένα τσίρκο όπου ένας κλόουν την κάνει σαΐτα.Το μικρό αυτό λάθος οδηγεί σε μια σειρά αναπάντεχων περιστατικών και απίστευτων περιπετειών με καταστροφικές συνέπειες για τη μελλοντική ευτυχία της πεντάμορφης πριγκίπισσας.Αν "Η Ωραία Κοιμωμένη" σας έχει γοητεύσει και συγκινήσει, "Η Ωραία Νυσταγμένη" θα σας γοητεύσει και θα σας αποκοιμίσει.