Οι συγγνώμες μιας μάγισσας - Μπαμπέτα, Ιωάννα 1975- (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2019)
Μία μάγισσα χρειάζεται ραβδί, καπέλο και μια μπέρτα. Αυτό νόμιζε η Ερμιόνη. Εκείνο το πρωί στο σπίτι, προσπάθησε να μοιάσει με μάγισσα. Έψαξε παντού και κατάφερε να φτιάξει ένα καπέλο, μια μπέρτα και ένα ραβδί. Όμως στο τέλος κατάλαβε πως μάγισσα γίνεσαι και με άλλους τρόπους. Πιο απλούς και πολύ... ευγενικούς.