Άργησες μόνο μια ζωή - Περβανά, Σωτηρία (Ελληνική πεζογραφία, 2012)
Μετά από χρόνια, ο παλιός μεγάλος έρωτας της Λυδίας ξεχασμένος σε κάποια πτυχή της καρδιάς, κάνει ξανά την εμφάνισή του, απροσδόκητα, απροειδοποίητα, σαν μια φωνή πίσω από την πλάτη της... Μια φωνή βαθιά, γοητευτική, ερωτική, αρκετή για να ξυπνήσει την κοιμισμένη φλόγα και να την πυρπολήσει ολόκληρη. Ακολουθώντας τον χάρτη που η Μοίρα έχει σχεδιάσει για τη ζωή της, η Λυδία θα ζήσει για ένα μεγάλο διάστημα ισορροπώντας ανάμεσα σε δυο έρωτες, ανάμεσα σε δυο παράλληλες ζωές, πότε σαν θεατής και πότε ως πρωταγωνιστής του σεναρίου της ίδιας της ζωής της...