Εγχειρίδιο επιχειρηματικότητας : οργάνωση και διαχείριση ατομικών και μικρών επιχειρήσεων - Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Π. (Αγορά Εργασίας και Μάνατζμεντ, 2005)
Ο σκοπός αυτού του βιβλίου δεν είναι να δώσει συμβουλές, ούτε να μεταδώσει εμπειρία, αλλά να παραθέσει κάποιες εύχρηστες και απλές τεχνικές, τις οποίες, αν τις χρησιμοποιήσει ο υποψήφιος νέος επιχειρηματίας, θα μπορέσει να διαμορφώσει, όχι μόνο μια γενική, αλλά και μια συγκεκριμένη εικόνα για τη δραστηριότητα που θέλει να αναπτύξει.