Κριστάνο Ρονάλντο : γεννημένος νικητής - Part, Michael, 1949- (Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους : Συλλογή Περιστέρια ;, 2015)
Η συναρπαστική ιστορία του αγοριού που ξεκίνησε από τους δρόµους της Μαδέρας για να γίνει ένας από τους µεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Αυτή η συναρπαστική και συγκινητική ιστορία παρακολουθεί την πορεία του Ρονάλντο προς τη δόξα, ένα ταξίδι που τον έκανε αυτό που είναι σήµερα.