Νεϊμάρ : ο μάγος - Part, Michael, 1949- (Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους : Συλλογή Περιστέρια, 2017)
Η συναρπαστική ιστορία ενηλικίωσης του Νεϊµάρ Τζούνιορ, του ασθενικού παιδιού από το Μοζίντας Κρούζες της Βραζιλίας, που από πολλούς θεωρείται ο νέος Πελέ. Με την υποστήριξη του πατέρα του και το πείσµα που τον διέκρινε από µικρό, ο Νεϊµάρ έκανε το ταξίδι από τη φτωχική ζωή στην κορυφή του παγκόσµιου ποδοσφαίρου χάρη στην αγάπη, στην πίστη και στην αυτοπεποίθησή του. Στην αρχή κατέπληξε τη Βραζιλία και στη συνέχεια ολόκληρο τον κόσµο. Τώρα πια γοητεύει εκατοµµύρια φιλάθλους παγκοσµίως µε το ταλέντο, τη ζεστή καρδιά και το χαµόγελό του.