Δουλειά δεν είχε ο διάβολος - Αρκάς (Η Ζωή Μετά, 2012)
Δουλειά δεν είχε ο διάβολος... δηλαδή είχε δουλειά, αλλά δεν του άρεσε. Είχε βαρεθεί πια την Κόλαση και ήθελε να μετατεθεί στον Παράδεισο. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Για να μπεις στον Παράδεισο, χρειάζονται εξετάσεις. Και αν δεν μπει; Ε, τότε θα επιστρέψει στην Κόλαση. Και μαζί του θα πάμε και εμείς για μια ξενάγηση στις πιο βαθιές στοές της Κολάσεως, στους πιο πυρωμένους θαλάμους, στα πιο εφιαλτικά μαρτύρια-και φυσικά-στο πιο διαβολικό χιούμορ.