Από τη γη μέχρι τα αστέρια = Dunyalar kadar - Μιχαηλίδου - Καδή, Μαρίνα (Bookwormpublication, 2017)
Μια μητέρα. Ένα γράμμα. Μια ευχή. Μια ευχή ότι το παιδί της θα προσπαθήσει για έναν κόσμο καλύτερο... Bir anne. Bir mektup. Bir dilek. Cocugunun ardinda daha guzel bir birakmasi icin bir dilek....