Καπετάνιος, ταξιδεύοντας σε επτά θάλασσες. (Σειρά για τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, 2012)
Λάτρευα τη θάλασσα. Λάτρευα τα ατμόπλοια και τα ιστιοφόρα τα κύματα και τους ναύτες. Και λαχταρούσα και πάσχιζα να φτάσω στη θάλασσα, πάντα τη θάλασσα, γιατί είναι κάτι το αξιαγάπητο, το άγριο και μοναχικό. Μέσα στην απεριόριστη ποικιλία της, είχα, κατά κάποιον τρόπο, μια ΠΑΤΡΙΔΑ. Λ. Ρον Χάμπαρντ