Φυτοκομία, ένας κόσμος γεμάτος πράσινο. (Σειρά για τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, 2012)
Διαπίστωσα ότι πρέπει να έχουμε καλύτερη επικοινωνία με τα φυτά, αν θέλουμε ποτέ ν’ αρχίσουμε να τα καταλαβαίνουμε και να τα χρησιμοποιούμε προς το μέγιστο όφελος της Ανθρωπότητας. Λ. Ρον Χάμπαρντ