Λογοτεχνική αλληλογραφία, επιστολές και ημερολόγια. (Σειρά για τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, 2012)
Αν προχωράς στη ζωή σαν να είναι περιπέτεια, έχεις μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις την επιτυχία ως συγγραφέας. Περιπέτεια δε σημαίνει ακριβώς να γυρίζει κανείς τον κόσμο ούτε σημαίνει σπουδαία κατορθώματα. Η περιπέτεια μοιάζει με την τέχνη. Πρέπει να τη ζήσεις για να την κάνεις πραγματική. Λ. Ρον Χάμπαρντ