Όσο πατάει η γάτα - Αρκάς (Καστράτο;, 1998)
Είναι σίγουρο ότι θα πούλαγε και τις εφτά ψυχές της για λίγο σεξ... Πολύ λίγο, όσο πατάει η γάτα!Ο λόγος για τη Λουκρητία, τη μονίμως ανικανοποίητη γάτα του Αρκά, που φλέγεται από ερωτικό πόθο.Ο παλιός ανεμιστήρας της Κυρίας της είναι ανίκανος να ανακουφίσει τις εξάψεις της, και βέβαια πιο ανίκανος είναι ο Καστράτο, ο ευνουχισμένος σύντροφός της, στόχος και αθώο θύμα των τρομερών της εκρήξεων.Όμως δεν είναι δικαιολογημένες οι εκρήξεις της Λουκρητίας όταν βλέπει την ερωτική της ζωή να φυτοζωεί;Και φυτοζωεί κυριολεκτικά, αφού το μόνο που της μένει για λίγη επαφή είναι να χαϊδεύεται πάνω στα φυτά του μπαλκονιού!Τέτοια και άλλα σκανδαλιστικά σ' αυτό το δεύτερο άλμπουμ του "Καστράτο", του γάτου που έχασε τον ανδρισμό του και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.