Η πιο σκύλα γάτα - Αρκάς (Καστράτο, 1998)
Σίγουρα είναι η πιο σκύλα γάτα που έχετε γνωρίσει. Μιλάμε βέβαια για τη Λουκρητία, τη φοβερή γάτα του Αρκά που σ' αυτό το έβδομο άλμπουμ της σειράς έχει σκοπό να ξελογιάσει το σκύλο του διπλανού σπιτιού! Μάταια ο Καστράτο, ο ευνουχισμένος συγκάτοικός της, προσπαθεί να της εξηγήσει πως κάτι τέτοιο θα ήταν αφύσικο και επικίνδυνο. Η Λουκρητία δεν έχει προκαταλήψεις στο σεξ, πιστεύει ότι όλες οι διασταυρώσεις είναι εφικτές. Αφού υπάρχουν λυκόσκυλα γιατί να μην υπάρξουν και γατόσκυλα;