Ένα θάνατο τον έχουμε - Αρκάς (Η Ζωή Μετά;, 2003)
Ένα θάνατο τον έχουμε κι αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Εκείνο όμως που δεν είναι σίγουρο είναι το πώς θα είναι τα πράγματα μετά.Θα βρεθούμε σε χλοερούς παραδείσους, παρέα με τους σπουδαίους ανθρώπους του παρελθόντος, όπως τον Σωκράτη, τον Μότσαρτ και τον Αϊνστάιν, ή θα καιγόμαστε στην κόλαση με τον Ιούδα και τον Κάιν;Θα ακούμε αγγέλους να μας διηγούνται από πρώτο χέρι υπέροχες ιστορίες από τη Βίβλο ή θα ακούμε διαβόλους να μας περιγράφουν με τι φριχτά τεχνάσματα παίρνουν τις ψυχές των ανθρώπων;Ο Αρκάς, σ' αυτό το τρίτο άλμπουμ της σειράς, "Η Ζωή Μετά", εξετάζει όλες τις εκδοχές και σε κάθε περίπτωση το συμπέρασμα είναι το ίδιο: μετά θάνατον θα πεθάνουμε στα γέλια.