Πέρα από την αγάπη - Κακαλοπούλου, Γεωργία (Εμπειρία Εκδοτική, 2017)
Η Άννα, έπειτα από πολλά χρόνια σπουδών στο εξωτερικό, επιστρέφει στο µικρό χωριό της, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Πτυχιούχος γιατρός πια, απολαµβάνει την οικογενειακή θαλπωρή και ανυποµονεί να ασκήσει το λειτούργηµά της. Ο έρωτας που χτυπά την πόρτα της καρδιάς της, αναπάντεχος και σαρωτικός, γίνεται η αιτία να αποκαλυφθεί ένα παλιό σκοτεινό µυστικό που θα γκρεµίσει συθέµελα τον κόσµο της και θα διαλύσει τη φαινοµενική ευτυχία της οικογένειάς της. Η Άννα θα μάθει με τον πιο σκληρό τρόπο πως η αγάπη δε μπορεί να ανθίσει κάτω από τη σκιά της αδικίας, εκεί που ο πόνος μεταλλάσσεται σε εκδίκηση, τα πάθη και οι εμμονές οδηγούν σε καταστροφικά λάθη και το μίσος παραμένει ανυποχώρητο ακόμη και μπροστά στο θάνατο... Το παρελθόν, όσο οι ζωντανοί επιμένουν να το κρατούν ζωντανό, ορίζει το παρόν και υπαγορεύει το μέλλον προκαλώντας άλλοτε οδυνηρές καταστροφές και άλλοτε λυτρωτικά θαύματα. Σημασία έχει το τι θα επιλέξει κανείς...