Αιωνιότητα είναι θα περάσει - Αρκάς (Η ζωή μετά, 2000)
Υπάρχει ζωή μετά το θάνατο; Και αν ναι, θα ισχύουν οι πιστωτικές κάρτες; Αρχέγονα ερωτήματα που ο Αρκάς αναλαμβάνει να απαντήσει στην καινούργια του σειρά «Η ζωή μετά». Ο ήρωάς του πεθαίνει νέος, όπως όλοι οι καλοί, και βέβαια, όπως όλοι οι καλοί, πηγαίνει στον Παράδεισο. Όμως η ζωή εκεί δεν είναι παραδεισένια. Οι άλλοι τρόφιμοι είναι περίεργοι και ο υπεύθυνος Άγγελος έχει πολύ σατανικό χιούμορ. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ένας χαμηλόβαθμος Διάβολος έρχεται συχνά και του ταράζει τη μεταθανάτια γαλήνη. Τι να κάνει λοιπόν; Ο Άγγελος συμβουλεύει υπομονή, αιωνιότητα είναι, θα περάσει!