Πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος : Γένεση 1 - Παυλίδης, Ιωάννης Μ. (Πολύτιμοι Θησαυροί, 2001)
Αυτό το βιβλίο - τσαντάκι σας μεταφέρει εκεί ψηλά στο άγνωστο.Τότε που δεν υπήρχε ο κόσμος που ζούμε, αλλά ένα απέραντο σκοτάδι. Υπήρχε όμως και υπάρχει ο Θεός. Η λαχτάρα και η επιθυμία να γνωρίσουν τα παιδιά τη μεγαλοσύνη και την ανεξάντλητη δύναμη του Θεού για τη δημιουργία του κόσμου θα αποτυπωθεί για πάντα ανεξίτηλα στην καρδιά τους.