Δημήτρης Μυταράς και τα χρωματικά ζευγαράκια - Τσαλδίρη, Ελένη (Το φανταστικό θέατρο παρουσιάζει, 2011)
Το βιβλίο που κρατάς έχει ως στόχο:α) Να σου παρουσιάσει το έργο ενός Έλληνα καλλιτέχνη: το "Φανταστικό Θέατρο" του Δημήτρη Μυταρά.β) Να σου διηγηθεί μια μικρή ιστορία για τη φιλία.γ) Να σου μάθει τον τρόπο για να φτιάξεις κι εσύ τη δική σου εικόνα.δ) Να σου εξηγήσει τις βασικές αρχές των χρωμάτων.