Στο μπλε = In the Deep Blue. - Κούρση, Μαρία (Εκδοτική Αθηνών, 2017)
Η σαρδέλα και το χταπόδι, δύο βασικά είδη της ελληνικής θάλασσας, κολυμπούν στους στίχους και στις ζωγραφιές του βιβλίου, παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά τους με τρυφερό και χιουμοριστικό τρόπο για μικρούς και για... μεγαλύτερους αναγνώστες. Sardine and Octopus, two of the most common species of the Greek seas, swim among the worlds and illustrations of this book presenting themselves with humor and tenderness to children and... older readers.