Σωματοφύλακας και προστασία VIPS - Μούκας, Γρηγόρης ([χ.ό.], 2000)
Το πιο σύγχρονο βιβλίο στα θέματα προσωπικής ασφάλειας Vips για την εκπαίδευση Συνοδών Ασφαλείας & Σωματοφυλάκων (Bodyguards). Ο απαραίτητος οδηγός κάθε Συνοδού Ασφαλείας & Σωματοφύλακα (Bodyguard) γιατί οι κίνδυνοι που απειλούν τους Vips έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα.