Το άγιο Πάσχα περιμένω μ' ένα ποίημα κεντημένο - Νίκα-Μάνου , Κατερίνα (Παιδικά)
Ανοίγει το Τριώδιο! Η παρέα του βιβλίου μας είναι έτοιμη να κεντήσει με τις πιο λαμπερές κλωστές ένα όμορφο χαλί που θα το ολοκληρώσει την Κυριακή του Πάσχα! Η Ανθή, ο Ανέστης και η Χαρούλα θα το κεντήσουν με χαριτωμένα ποιήματα, ένα για κάθε σημαντικό γεγονός της λειτουργικής ζωής, θα το στολίσουν με κείμενα από το θησαυροφυλάκιο των Αγίων, θα το χρωματίσουν με πρωτότυπες κατασκευές και πολλές άλλες δραστηριότητες και δημιουργίες!