Με νοιάζει, θέλω και μπορώ - Μαρούση, Χρυσή (Ownbook, 2018)
Τρεις βασιλιάδες που αδιαφορούν για το περιβάλλον. Η μητέρα Φύση που αγανακτεί. Ο Ουρανός, η Γη και η Θάλασσα που αναλαμβάνουν δράση. Μια αθώα τετράχρονη πριγκιποπούλα. Ένα δεκάχρονο ζωηρό πριγκιπόπουλο. Ένας αμφισβητίας δεκαπεντάχρονος έφηβος. Ένα μικρό χαριτωμένο πουλάκι, ένα ψαράκι που διψά για περιπέτεια κι ένα περήφανο ελάφι. Τι μπορεί να συμβεί όταν όλοι αυτοί οι ήρωες συναντηθούν με φόντο τρία μολυσμένα βασίλεια; Γεννιέται ένα όμορφο οικολογικό παραμύθι, που μας καλεί να ανακαλύψουμε στις σελίδες του τη μεγάλη περιπέτεια που μόλις ξεκινά.