Η μάγισσα Φαφούτα και τα γλυκά της φίλτρα : παραμύθι - Ποπκιώση, Μαρία Α., 1968- (Γλυκές παραμυθένιες καληνύχτες, 2018)
Η κατεργάρα μάγισσα Φαφούτα προσπαθεί με τα γλυκά και τα ματζούνια που φτιάχνει στον πύργο της, να χαλάει όσα πιο πολλά δοντάκια μπορεί. Τη βοηθούν κάτι μικρά τερατάκια-μικρόβια και η τερηδόνα. Θα τα καταφέρει;