Συναντώντας τον καλλιτέχνη Βίνσεντ βαν Γκογκ - Geis, Patricia 1966- (Μέλισσα, 2017)
Το βιβλίο "Συναντώντας τον καλλιτέχνη! Βίνσεντ βαν Γκογκ" προσφέρει στους μικρούς αναγνώστες ένα πολύχρωμο, διαδραστικό ταξίδι στο έργο του σπουδαίου Ολλανδού ζωγράφου. Η έκδοση καλύπτει όλη την καλλιτεχνική του πορεία, εστιάζοντας στα χρόνια που έμεινε στην Αρλ (1888-1889), όταν και δημιούργησε τα περισσότερα από τα πιο διάσημα έργα του, όπως το Δωμάτιο του καλλιτέχνη στην Αρλ, το Βάζο με δώδεκα ηλιοτρόπια και η σειρά πορτρέτων της οικογένειας Ρουλέν. Στο τέλος του βιβλίου τρία φύλλα χαρτοκοπτικής με σχέδια των επίπλων του ζωγράφου δίνουν τη δυνατότητα στους αναγνώστες να δημιουργήσουν τρισδιάστατα τον φημισμένο πίνακα Δωμάτιο του καλλιτέχνη στην Αρλ.