Η γιαγιά μας η καλή έχει ζώαααργκ - Τσεκούρας, Θοδωρής (Key Books, 2018)
Η γιαγιά μας η καλή είχε ζώα στην αυλή. Όμως μετά κάτι έγινε και σιγά-σιγά γέμισε όλο το σπίτι. Παντού! Και τι ζώα! Άγρια, ήμερα, τεράστια και μικροσκοπικά, τέρατα μυθικά και ζώα εξαφανισμένα. Όλα μαζί, σε ένα απρόσμενα διασκεδαστικό παραμύθι.