Δέκα μάγισσες κακές φοβερές και τρομερές - Αγραφιώτη, Αναστασία (Λογοτεχνικά βιβλία γνώσεων ;, 2016)
Δέκα μάγισσες κακές, φοβερές και τρομερές κάνανε μαγικά, μέχρι που τελικά, από τα πολλά τα μαγικά χάθηκε η μία ξαφνικά και έμειναν... εννιά. Δέκα μάγισσες εξαφανίζονται η μία μετά την άλλη, για να εμφανιστούν και πάλι όλες μαζί στο τέλος! Ένα απολαυστικό κείμενο με υπέροχες εικόνες, που εισάγει τα μικρά παιδιά στον κόσμο των μαθηματικών εννοιών με διασκεδαστικό τρόπο.