Το κουνελάκι άκουγε - Doerrfeld, Cori (Διόπτρα, 2018)
Μια αγκαλιά κρύβει τα πιο όμορφα λόγια… Ο μικρός Άλκης ήταν πολύ στενοχωρημένος. Μόλις διαλύθηκε το αγαπημένο του παιχνίδι. Τα ζωάκια ήθελαν να βοηθήσουν το αγοράκι, αλλά εκείνο δεν μιλούσε σε κανένα. Ώσπου το κουνελάκι πλησίασε και μόνο άκουγε...