Ο Τυραννοχαζούλης : μια προϊστορική ιστορία εκφοβισμού - Chouinard, Gilles, 1957- (Gema, 2017)
Σε κάθε αυλή σχολείου, στον κόσμο ολόκληρο, υπάρχει κάποιος μαθητής που όλοι οι άλλοι του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Πολύ δύσκολη... Ο Ροζέ και ο Ζιλ Σουινάρ, δύο πολύ καλοί φίλοι, βρίσκουν πως αυτό είναι καιρός να σταματήσει. Σκέφτηκαν μαζί μια προϊστορική ιστορία εκφοβισμού, όπου ο μικρός Τυραννούλης, που τον κακομεταχειρίζεται ο μεγάλος Τυράνναρος, αποδεικνύει πως του αξίζει να του φέρονται καλά... Όπως αξίζει σε όλους μας!