Το μπρούντζινο κλειδί. - Black, Holly (Μικρή πυξίδα, 2017)
Η μαγεία μπορεί να σε σώσει. Η μαγεία μπορεί να σε σκοτώσει. Υποτίθεται ότι οι μαθητές είναι ασφαλείς στο Ματζιστέριουμ. Υπό την προσεκτική επίβλεψη των μάγων, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη μαγεία για να βάλουν τάξη σ’ έναν χαοτικό κόσμο. Όμως τώρα το χάος αντεπιτίθεται. Ο Καλ, η Ταμάρα και ο Ααρόν θα έπρεπε να αγχώνονται για κουίζ και διαγωνισμούς μαγείας. Αντί γι’ αυτό, μετά τον θάνατο μιας κοπέλας από το σχολείο τους, είναι αναγκασμένοι να εντοπίσουν έναν ύπουλο δολοφόνο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι η μαγεία μπορεί να αποδειχτεί τόσο καλή όσο και το άτομο που τη χρησιμοποιεί. Στα ακατάλληλα χέρια όμως μπορεί να κάνει τεράστιο κακό αν δεν τη σταματήσει κάποιος εγκαίρως. Στο τρίτο βιβλίο της σειράς Ματζιστέριουμ, η Χόλια Μπλακ και η Κασάντρα Κλέαρ μάς παρουσιάζουν ένα σχολείο στο οποίο τα πάντα μπορούν να συμβούν και όπου ο μοναδικός τρόπος να βρεις την αλήθεια είναι να διακινδυνεύσεις ό,τι έχεις και δεν έχεις.