Η Μπαλού έχει θυμώσει : μια τρυφερή ιστορία για την εκτόνωση του θυμού - Nielman, Louison (Ζεν για παιδιά : αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου., 2018)
"Θα καθίσουμε μαζί και θα πάρουμε μια μεγάλη βαθιά ανάσα", λέει η μαμά και ανοίγει τα χέρια της, ενώ η Μπαλού αναπνέει δυνατά. "Ωραία, άλλη μια φορά!" την ενθαρρύνει.