Κυριακές μες στο χειμώνα : ρομαντικοί ποιητές στου μεσοπολέμου - Τριβιζάς, Σωτήρης, 1960-; Μαράμης, Δημήτρης 1975-; Κληρονόμος, Κωνσταντίνος (Τετράδια ανθολογίας, 2007)
Οι εκδόσεις Σοκόλη-Κουλεδάκη, εγκαινιάζοντας τη σειρά "Τετράδια Ανθολογίας", παρουσιάζουν μια κομψή κασετίνα, τις "Κυριακές μες στο χειμώνα", που περιέχει βιβλίο με ποιήματα των ποιητών του Μεσοπολέμου, σε ανθολόγηση του Σωτήρη Τριβιζά, και ένα CD με ποιήματα της ίδιας γενιάς μελοποιημένα από τον Δημήτρη Μαραμή. Ο Σωτήρης Τριβιζάς ανθολογεί γνωστούς ποιητές της γενιάς του Μεσοπολέμου, της γενιάς εκείνης που ο χαμηλόφωνος μουσικός της θρήνος, ο γεμάτος ευγένεια και αβρή μελαγχολία, εξακολουθεί να συγκινεί μέχρι σήμερα. Ανθολογούνται οι: Τέλλος Άγρας, Μίνως Ζώτος, Κ. Γ. Καρυωτάκης, Γιώργος Κοτζιούλας, Ναπολέων Λαπαθιώτης, Κώστας Ουράνης, Μήτσος Παπανικολάου, Μαρία Πολυδούρη και Ρώμος Φιλύρας. Ο Δημήτρης Μαραμής, στο CD που συνοδεύει την έκδοση, παρουσιάζει τον κύκλο τραγουδιών Κυριακές μες στο χειμώνα. Έξι τραγούδια σε ποίηση Κ. Γ. Καρυωτάκη, Μ. Πολυδούρη, Ν. Λαπαθιώτη, Μ. Παπανικολάου, Τ. Άγρα και σε ερμηνεία του νεαρού τραγουδιστής Κωνσταντίνος Κληρονόμος. Πρόκειται για τη συνέχεια της συνεργασίας του Δημήτρη Μαραμή με τον Σωτήρη Τριβιζά, μετά το βιβλίο-CD "Σονέτα του Σκοτεινού Έρωτα" σε ποίηση Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα.