Δαιμόνια γονίδια - Baeuerle, Patrick Alexander 1957- (Βιοεξερευνητές, 2018)
Οι νεαροί αναγνώστες αρχίζουν να κατανοούν πώς οι σύγχρονοι επιστήµονες αντιγράφουν και αλλάζουν τα γονίδια στο εσωτερικό κάθε ζωντανού κυττάρου, γεγονός που κάνει το µεταλλαγµένο φυτό ή ζώο περισσότερο ανθεκτικό σε συγκεκριµένες ασθένειες. Βέβαια, αυτή είναι µία µόνο από τις πολλές σπουδαίες ανακαλύψεις στο συναρπαστικό πεδίο της γενετικής µηχανικής. Η σειρά αυτή γράφτηκε από τον Patrick A. Baeuerle, Ph.D., καταξιωµένο επιστήµονα στο πεδίο της βιοχηµείας και της µοριακής βιολογίας, µαζί µε τον Norbert Landa, µε σπουδαία εµπειρία στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά.