Πώς εφευρέθηκαν σχεδόν τα πάντα από τα brainwaves - MacLeod, Jilly (Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης, 2008)
Πότε χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο τροχός; Ποιά ήταν τα λαμπρά μυαλά που σκέφτηκαν τον ηλεκτρικό λαμπτήρα; Και τι συνδέει το φλιτζάνι του τσαγιού με ένα τρένο που τρέχει; Μάθε τα όλα σχετικά με τις εφευρέσεις κλειδιά που άλλαξαν τον κόσμο (και οδήγησαν σχεδόν σε οτιδήποτε άλλο έχει εφευρεθεί). Οι φανταστικές σελίδες που ξεδιπλώνονται αποκαλύπτουν το ποιός, τι πότε, πού, και γιατί της κάθε εφεύρεσης και εξηγούν πως κάθε μία από αυτές άλλαξαν τον τρόπο που ζούμε. Είναι ένα λαμπρό βιβλίο μεγάλων ιδεών.