Δυναμική εκμάθηση : Flash CS3 professional - Gerantabee, Fred (Β.Γκιούρδας, 2008)
Η χρήση του «Δυναμική Εκμάθηση: Flash CS3» μοιάζει με το να έχετε δίπλα σας έναν πιστοποιημένο εκπαιδευτή της Adobe.Το βιβλίο αυτό, το οποίο γράφτηκε από ειδικούς του λογισμικού και εκπαιδευτικούς οι οποίοι δημιούργησαν πολλούς από τους τίτλους εκμάθησης της Adobe, σας καθοδηγεί βήμα-βήμα στη διαδικασία εκμάθησης της χρήσης του Flash CS3, έτσι ώστε να εργάζεστε σαν επαγγελματίας σε Mac ή σε PC.