Η κίτρινη σημαδούρα - Κατσιφή, Θεοδώρα (Παιδικά, 2017)
Μια κίτρινη σημαδούρα τραβά την προσοχή της Βασιλούς στις καλοκαιρινές διακοπές. Θέλει να την κατακτήσει. Να κολυμπήσει ως εκεί μόνη της. Η μαμά δεν την αφήνει. Είναι μικρή, θα κουραστεί. Μα εκείνη, ανυπόμονη και πεισματάρα, θέλει να πάει οπωσδήποτε. Και μια μέρα ξεκινά...