Φτου και βγαίνω - Hodgson, Rob (Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2018)
Μέσα στο βουνό, υπάρχει μια σπηλιά. Μια σπηλιά που ένα πλασματάκι τόσο δα μικρό τη λέει σπιτικό. Και το πλασματάκι ρούπι δεν κουνά από τη σπηλιά... γιατί απέξω ο λύκος παραφυλά.