Η Λούνα και το γαλάζιο δωμάτιο - Guirao-Jullien, Magdalena, 1961- (Επόμενος Σταθμός, 2017)
Η Λούνα είναι ένα ήσυχο παιδί, τόσο ήσυχο που οι μεγάλοι ανησυχούν όταν τη βλέπουν να κάθεται μόνη και να ονειροπολεί. Της αρέσει πολύ να πηγαίνιε στο σπίτι της γιαγιάς της. Μόλις εκείνη αποκοιμιέται, η Λούν μπαίνει στα γαλάζια σχέδια της ταπετσαρίας που είναι κολλημένη στον τοίχο του δωματίου και μας παίρνει μαζί της στα φανταστικά ταξίδια της.