Το μεγάλο ταξίδι της οικογένειας Ποντίκη - Dubuc, Marianne, 1980- (Τσαλαπετεινός, 2017)
ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!Το ταχυδρομείο έκλεισε και η οικογένεια του ταχυδρόμου Ποντίκη ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι.Συνόδεψέ τους στη ζούγκλα, στην παραλία, στην έρημο, στους πάγους... Πόσο πολλά πράγματα περιμένουν να τα ανακαλύψεις!