Η δασκάλα μου είναι τέρας : όχι δεν είμαι - Brown, Peter 1979- (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2017)
Ο Τέλης έχει ένα πρόβλημα.Η δασκάλα του είναι τέρας.Αλλά όταν ο Τέλης τη συνάντησε έξω από το σχολείο, κατάλαβε ότι καμιά φορά τα μάτια δεν λένε την αλήθεια.Εξαίσιος συνδιασμός κειμένου και εικονογράφησης που μας δείχνει ότι... τα τέρατα δεν είναι πάντα αυτό που φαίνονται...