Η Μιμή η νευρική δεν πάει διακοπές - McDonald, Megan (Η Μιμή η νευρική, 2014)
Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα… και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της. Ετοιμαστείτε για το ΝΕΥΡΙΚΟΤΕΡΟ καλοκαίρι της ζωής σας! Δε φτάνει που η μαμά και ο μπαμπάς της Μιμής φεύγουν χωρίς τη Μιμή και τον Στάμο. Δε φτάνει που τους αφήνουν με τη θεία Χάλια (ουπς, Θάλεια). Τώρα την εγκαταλείπουν και οι καλύτεροί της φίλοι! Και πάνω που πίστευε πως θα περάσει το πιο βαρετό χασμουροκαλοκαίρι της ζωής της, η Μιμή καταστρώνει ένα μοναδικό σχέδιο… • Η Μιμή η Νευρική έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες κι έχει πουλήσει πάνω από 18 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.