Η Μιμή η νευρική : γυρίζει τον κόσμο σε 8 1/2 ημέρες - McDonald, Megan (Μιμή η νευρική ;, 2014)
Η Μιμή η Νευρική είναι ένα κορίτσι με προσωπικότητα! Ένα κορίτσι με φιλοδοξίες, όνειρα... και νεύρα. Αγωνίζεται για να σώσει τα παρθένα δάση. Ονειρεύεται να γίνει γιατρός, για να βοηθάει τα άρρωστα παιδάκια. Αποφασιστική, τολμηρή, ανυποχώρητη, η Μιμή δεν έχει συναντήσει ως τώρα εμπόδιο αξεπέραστο. Όλα τα ξεπερνάει με την επιμονή, την εξυπνάδα και το χιούμορ της. \Η τρίτη δημοτικού ετοιμάζεται να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 8½ ημέρες. Η Μιμή πρέπει να μάθει τα πάντα για την Ιταλία, παρέα με τον Πίπη και τον Φρανκ. Ξαφνικά όμως εμφανίζεται η Βιβή η Χαρωπή, δημοσιογράφος και μέλος της Λέσχης Το-Όνομά-μου-Είναι-Ποίημα. Μοιάζει τόσο με τη Μιμή! Σαν να είναι κλώνος της! Θα γίνει άραγε η καλύτερη φίλη που είχε ποτέ; Και η Μιμή θα ξεχάσει τελείως τους παλιούς της φίλους;