Εγχειρίδιο προγραμματισμού της Visual C++ .NET : γραμμένο και ελεγμένο για την ελληνική έκδοση .ΝΕΤ v1.0 - Corera, Aravind; Κουτρούμπα, Χρυσούλα Α.; Φιστουρής, Δημοσθένης Κ. (Γκιούρδας Β., 2003)
Σε αυτό το βιβλίο, στο πρώτο μέρος, εξερευνούμε το .et Framework και εξετάζουμε τις ιδιότητές του από την άποψη της C++.Στο δεύτερο μέρος, βλέπουμε ότι ο παραδοσιακός προγραμματισμός C++ εξακολουθεί να κατέχει ένα μεγάλο μέρος στις κατανεμημένες υπολογιστικές εφαρμογές.