Εγχειρίδιο προγραμματισμού της Visual Basic .NET - Reynolds, Matthew; Φιστουρής, Δημοσθένης Κ.; Φιστουρής, Δημοσθένης Κ.; Μίλλιος, Αγαμέμνων (Γκιούρδας Β., 2002)
Η Visual Basic.Net είναι η τελευταία έκδοση της πιο διαδεδομένης γλώσσας προγραμματισμού στον κόσμο.Είναι δημοφιλής τόσο στους επαγγελματίες προγραμματιστές όσο και στους αρχάριους. Το βιβλίο αυτό θα σας μάθει τη Visual Basic .Net από την αρχή.Γρήγορα και εύκολα θα μάθατε να γράφετε κώδικα στη Visual Basic.Net και να δημιουργείτε εντυπωσιακά παράθυρα και φόρμες για τους χρήστες των εφαρμογών σας.Για να προχωρήσετε στον επαγγελματικό τρόπο ανάπτυξης σύνθετων εφαρμογών, θα μάθετε επίσης για τον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό, τη δημιουργία στοιχείων ελέγχου, τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, τη δημιουργία μενού και τη χρήση γραφικών.Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο στο γνώριμο στυλ των εκδόσεων Wrox με σαφείς οδηγίες, χρήσιμες υποδείξεις και πολλά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα κώδικα.Κάθε καινούργιο θέμα εξετάζεται διεξοδικά με παραδείγματα στις ενότητες με τον τίτλο «Δοκιμαστική εξέταση».Στο τέλος κάθε κεφαλαίου παρατίθενται ερωτήσεις για να ελέγχετε τις γνώσεις σας.