Πλήρης οδηγός του ελληνικού Word 2002 - Weverka, Peter (Γκιούρδας Β., 2002)
Δημιουργήστε ισχυρά, αποτελεσματικά έγγραφα έχοντας τη βοήθεια αυτής της ενημερωμένης πηγής πληροφοριών.Απελευθερώστε την ισχύ του Word για να δημιουργείτε καλύτερες επιχειρηματικές επιστολές και μνημόνια, ακαδημαϊκά κείμενα, πρακτικά και μαζική αλληλογραφία και γενικά οποιοδήποτε γραπτό κείμενο.Γίνετε κάτοχοι χαρακτηριστικών που είναι καινούρια σ' αυτή την έκδοση του Word, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης ομιλίας, του Clip Organizer, και του μεταφραστή ξένων γλωσσών.Για τους γνώστες του παλιού Word, αυτό το βιβλίο σας δείχνει πως να προχωρήσετε βαθύτερα στο Αυτόματο Κείμενο, τα στυλ, τις μακροεντολές, τα εργαλεία σχεδίασης, τις ηλεκτρονικές φόρμες, και άλλα χαρακτηριστικά του Word.Όποιοι και να είναι οι στόχοι σας, ο "Πλήρης οδηγός του ελληνικού Microsoft Word 2002" θα σας βοηθήσει να τους επιτύχετε δημιουργικά και αποτελεσματικά.