Office XP proffesional - Παρούσης, Μανώλης (Anubis, 2001)
Η παραγωγικότητα είναι η λέξη κλειδί για κάθε σύγχρονη επιχείρηση αλλά και για τον απλό χρήστη που επιθυμεί να κάνει τη δουλειά του εύκολα και γρήγορα.Καθώς τα εργαλεία παραγωγής τις περισσότερες φορές είναι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το λογισμικό που χρησιμοποιείται αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την αύξηση της παραγωγικότητας.Το Office XP είναι σήμερα η απόλυτη συλλογή εφαρμογών γραφείου.Ο όρος XP αποτελεί μέρος της λέξης eXperience, και σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, το Office XP αποτελεί τη σημαντικότερη αναβάθμιση του πακέτου την τελευταία δεκαετία, καθώς ενσωματώνει σημαντικές νέες τεχνολογίες, μεταξύ των οποίων την αναγνώριση φωνητικών εντολών, ένα χαρακτηριστικό που οι χρήστες του Office περίμεναν με ανυπομονησία εδώ και αρκετό καιρό.Το βιβλίο καλύπτει τις εξής εφαρμογές:Word 2002, Excel 2002, PowerPoint 2002, Outlook 2002, Access 2002, FrontPage 2002.