Οδηγός της Visual Basic 6 με εικόνες - Hartman, Patricia (Εκδότης Μ. Γκιούρδας, 2000)
Οδηγός της Visual Basic 6 ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ Περισσότερες απαντήσεις, σε λιγότερο χρόνο! Στις σελίδες αυτού του εκπαιδευτικού οδηγού θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε αποτελεσματικοί προγραμματιστές της Visual Basic 6 στον συντομότερο δυνατό χρόνο! Το βιβλίο αυτό βασίζει την εκμάθηση στην πράξη: κάθε κεφάλαιο, επιπρόσθετα με τις απαραίτητες θεωρητικές πληροφορίες, περιλαμβάνει πρακτικά παραδείγματα και εικονογραφημένη, βήμα προς βήμα παρουσίαση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης εργασίας με τον υπολογιστή σας. Επίσης, κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει μία ενότητα πρακτικής εξάσκησης η οποία έχει σαν στόχο να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την ύλη του.